Το νέο εργοστάσιο της βρετανικής φίρμας στο St Athan της Ουαλίας ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του, με την Aston Martin να το γιορτάζει με τον δικό της τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ορισμένα από τα κορυφαία μοντέλα στην 104χρονη ιστορία της φίρμας συγκεντρώθηκαν στις καινούργιες εγκαταστάσεις. Συνολικά 28 σπάνια και συλλεκτικά αυτοκίνητα ταξίδεψαν από το Gaydon στην Ουαλία, με τους επαγγελματίες οδηγούς Darren Turner και Nicki Thiim, και τον επικεφαλής μηχανικό Matt Becker να διασκεδάζουν σαν μικρά παιδιά, οδηγώντας στο όριο τα υπέροχα τετράτροχα, αξίας άνω των 76 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, το οποίο στεγάζεται στην πρώην αεροπορική βάση της RAF, θα κατασκευάζονται οι νέες Lagonda και το επερχόμενο crossover DBX. Θα απασχοληθούν συνολικά 750 άτομα, με την ετήσια παραγωγή να φθάνει τα 7.000 αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας θα συνεχίσουν να παράγονται στο Gaydon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε τις καλύτερες Aston Martin, από τις σύγχρονες Vulcan, One-77 και DB11 έως τις παλαιότερες DB5, Vantage, Rapide S, DBR1, A3 και το Cygnet.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης