Έπειτα από τις φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου SUV της ιταλικής φίρμας, δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω του επίσημου αντιπροσώπου στην Ελβετία οι τιμές της αρχικής έκδοσης First Edition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι η Alfa Romeo δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό για τη Stelvio όσον αφορά στον εξοπλισμό και τις τιμές, διέρρευσε το φυλλάδιο της ελβετικής αντιπροσωπείας για την ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει πρώτη στην αγορά.

Η Stelvio First Edition με το σύστημα τετρακίνησης Q4 και τον δίλιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 280 ίππων κοστίζει στη συγκεκριμένη χώρα 62.050 ευρώ. Η τιμή της είναι στα ίδια επίπεδα με αυτή του ανταγωνισμού, περιλαμβάνοντας ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, όπως ζάντες τύπου Ferrari 20 ιντσών, φώτα τεχνολογίας bi-xenon με Advanced Frontlighting System, δερμάτινες επενδύσεις Pieno Fiore, διακοσμητικά από ξύλο και αλουμίνιο, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8,8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, κόκκινες δαγκάνες και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To ιταλικό SUV αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές τον Ιούνιο. Θα είναι διαθέσιμο ως πισωκίνητο και τετρακίνητο, έχοντας κάτω από το καπό τους κινητήρες βενζίνης και diesel 2.0 και 2.2 λίτρων καθώς και τον 2.9 V6 twin-turbo των 510 ίππων.

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της Alfa Romeo

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης