Του Λουκά Παπαλάμπρου

Μία σειρά μοναδικών παροχών προσφέρει η ισπανική φίρμα στους εργαζομένους της στα εργοστάσια κατασκευής, θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της για τον ζήλο και την αφοσίωση που επιδεικνύουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Seat ανακοίνωσε ότι επιπλέον 2.000 εργαζόμενοι που ανήκουν στο «Volkswagen Group Retail España» θα επωφεληθούν των δωρεάν υπηρεσιών υγείας, ασφάλειας και ευεξίας που παρέχει, ανεβάζοντας τον αριθμό του εργατικού δυναμικού που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα στα 17.000 άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας, Xavier Ros, στόχος είναι τα επόμενα χρόνια και οι 23.000 υπάλληλοι της Seat στην Ισπανία να συμπεριληφθούν στις υπηρεσίες υγείας και να λάβουν δωρεάν ασφάλιση.

Αυτήν τη στιγμή, οι εργαζόμενοι των «Volkswagen Group Retail Services», «Volkswagen Group Services» και «MAN Energy Solutions España y Canarias» έχουν δωρεάν πρόσβαση στο κέντρο υγείας CARS του Martorell, δωρεάν ιατρικό έλεγχο και εξετάσεις, εξατομικευμένες θεραπείες όσον αφορά σε ορθοπεδικά ζητήματα, καρδιολογικά, γυναικολογικά και φυσιοθεραπείες.

Για όσους θέλουν να γυμναστούν και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, η εταιρεία παρέχει ακόμη και δωρεάν προγράμματα γυμναστικής. Τέλος, οι γυναίκες που εργάζονται στη Seat μπορούν να κάνουν τακτικούς ελέγχους για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, με τα έξοδα να είναι όλα πληρωμένα από την εταιρεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης