Όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, η Renault δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο στο όχημα τους, γρήγορα και κυρίως δωρεάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σωστός έλεγχος του αυτοκινήτου είναι ζωτικής σημασίας για ασφαλή και άνετα ταξίδια, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Μέσω του προγράμματος «Total Care», η Renault προσφέρει έναν λεπτομερή check σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της γκάμας της, ανεξάρτητα από την ηλικία του οχήματος.

Το πρόγραμμα αφορά 25 σημεία του οχήματος, με τους εξειδικευμένους μηχανικούς να κάνουν ενδελεχή έλεγχο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης ενημερώνεται για την κατάσταση του οχήματός του, ενώ στην περίπτωση που απαιτείται κάποια επισκευή έχει τη δυνατότητα να την πραγματοποιήσει, επωφελούμενος από τις προνομιακές τιμές των πακέτων συντήρησης και επισκευής του Renault Total Care, γνωρίζοντας παράλληλα εκ των προτέρων το συνολικό κόστος που θα απαιτηθεί (εργασία, ανταλλακτικά, Φ.Π.Α.).  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πελάτες της Renault μπορούν να επωφεληθούν του προγράμματος με μία επίσκεψη στο πλησιέστερο μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Επισκευαστών της εταιρείας και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του Renault Total Care πατώντας εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης