Στη διαδικασία της εξέλιξης βρίσκεται η 8η γενιά του Golf, με τους ανθρώπους της γερμανικής φίρμας να ετοιμάζουν ένα από τα κορυφαία μικρομεσαία hatchback της αγοράς.

Το best seller μοντέλο της VW αναμένεται να εντυπωσιάσει τόσο με την αισθητική του, όσο και με τις τεχνολογίες που ενσωματώνει. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, υιοθετεί πολλά στοιχεία από το Arteon, έχοντας καλύτερη αεροδυναμική και εμπνευσμένο σχεδιασμό. Πατάει στην πλατφόρμα MQB, με τις διαστάσεις του αμαξώματος να έχουν αυξηθεί προς όφελος της ευρυχωρίας των επιβατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, έχει τοποθετηθεί μία μεγάλη οθόνη υψηλής ευκρίνειας στην κεντρική κονσόλα για το σύστημα πολυμέσων, μία μικρότερη ακριβώς από κάτω για τον κλιματισμό, αλλά και νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη συνδεσιμότητα και την υποστήριξη του οδηγού με εκτεταμένες λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης. Στόχος της VW είναι να προβάλλει έναν πιο premium χαρακτήρα και να αναδείξει την υπεροχή του Golf.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2019, με την παραγωγή του να ξεκινά τον Ιούνιο του ίδιου έτους στο εργοστάσιο του Βόλφσμπουργκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης