Η γαλλική φίρμα συνεχίζει την εντυπωσιακή παρουσία της στην αγορά και ετοιμάζεται να παρουσιάσει τρία ολοκαίνουργια μοντέλα, εκπλήσσοντας με την πληθώρα των προϊόντων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επερχόμενη έκθεση του Παρισιού, η Peugeot θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα τρία νέα μοντέλα. Αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει το 3008, το οποίο αναμένεται να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα των επισκεπτών, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση και το high tech εσωτερικό. Ακριβώς δίπλα θα σταθεί το 5008, το οποίο επιστρέφει ριζικά αναβαθμισμένο ως ένα μεγάλο επταθέσιο SUV.

Τα δύο νέο μοντέλα παραγωγής εφοδιάζονται με πλήθος συστημάτων και τεχνολογιών. Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το i-Cockpit με την φουτουριστική σχεδίαση, ενώ άξια αναφοράς είναι το προηγμένο head-up display με οθόνη υψηλής ανάλυσης 12,3 ιντσών, η οθόνη αφής 8΄΄ στην κεντρική κονσόλα, οι χρωμιωμένοι διακόπτες αεροπορικού τύπου και οι διάκοσμοι με δυνατότητα προσωποποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ντεμπούτο θα κάνει και το 3008 DKR, το νέο αγωνιστικό όχημα των Stéphane Peterhansel/Jean Paul Cottret, Carlos Sainz/Lucas Cruz, Cyril Despres/David Castera και Sébastien Loeb/Daniel Elena για το Ράλι Ντακάρ του 2017.

Στα 3.600 τ.μ. του περιπτέρου της Peugeot, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα 308 GTi by PEUGEOT Sport και 208 GTi, τo πρωτότυπο Fractal, τις σειρές GT Line, Roland Garros και Business Line, την προϊοντική γκάμα Electric Box Mobility, ακόμα και το ποδήλατο με ηλεκτρική υποβοήθηση iOn.

Επίσης, θα γίνει επίδειξη του i-Cockpit μέσω ενός headset εικονικής πραγματικότητας, ενώ θα εκτίθενται οι νέοι διάκοσμοι Boost και Relax με δυνατότητα μασάζ, καθώς και τα νέα αρωματικά σπρέι Aerodrive και Harmony Wood.

Δείτε εδώ όλα τα νέα μοντέλα της Peugeot


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης