Δεν πέρασε ένας μήνας από την παρουσίαση της νέας γενιάς του 3008 και η γαλλική φίρμα αποκάλυψε την ισχυρότερη εκδοχή με τον κωδικό GT και τον δίλιτρο turbodiesel κινητήρα των 180 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο compact crossover ακολουθεί τα βήματα του δημοφιλούς 308, αποκτώντας μια άκρως ενδιαφέρουσα έκδοση που διακρίνεται για τα σπορτίφ χαρακτηριστικά, όπως τις αποκλειστικές ζάντες 19 ιντσών, τη μεγάλη μάσκα, τα αεροδυναμικά βοηθήματα, τις ευμεγέθεις απολήξεις της εξάτμισης, το διαχύτη, τα πλαστικά προστατευτικά και τη διχρωμία του αμαξώματος.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι αυτόματοι προβολείς LED, τα σπορ καθίσματα με επένδυση alcantara, το flat bottom τιμόνι, τα ξύλινα διακοσμητικά, οι λεπτομέρειες σε σατέν ή χάλκινες αποχρώσεις και το δέρμα Nappa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 2.0L BlueHDi κινητήρας απόδοσης 180 ίππων, με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου EAT6 με δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας. Η Peugeot δεν ανακοίνωσε τις επιδόσεις και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, κάτι το οποίο αναμένεται συμβεί τις επόμενες μέρες. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης