Τρία αυτοκίνητα, ισάριθμοι οδηγοί και συνοδηγοί, ένας γιατρός, ένας μηχανικός και μία ομάδα ποδηλατών που ανήκουν στο δυναμικό της Seat. Όλοι αυτοί, ταξίδεψαν από την Ισπανία σε μία από τις πιο αφιλόξενες χώρες του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργαζόμενοι της Seat ξεκίνησαν την περιπέτειά τους από τη Βαρκελώνη. Αφού πέρασαν από 10 χώρες, αντιμετώπισαν ακραία καιρικά φαινόμενα, βγήκαν αλώβητοι από δύσβατες διαδρομές γεμάτες λάσπη, πέτρες και άμμο, έφθασαν στη Μογγολία.

Η χώρα του Τζένγκις Χαν είναι μία από τις λιγότερο τουριστικές παγκοσμίως, με απέραντες εκτάσεις, άγρια φύση και ελάχιστες υποδομές. Στόχος της ομάδας της Seat ήταν να επισκεφθούν το εθνικό πάρκο «Altai Tavan Bogd» έκτασης 6.000 τ.μ., διασχίζοντας τις ατελείωτες πεδιάδες, τις λίμνες και τις παγωμένες κορυφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τα Ateca και τα ποδήλατα ανέβηκαν σε υψόμετρο 3.000 μέτρων και κατέβηκαν πλαγιές με κλίση 27%. Συνολικά, κάλυψαν 20.000 χιλιόμετρα σε 30 ημέρες, γνώρισαν τους ντόπιους νομάδες, κοιμήθηκαν σε παραδοσιακές σκηνές και έζησαν την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής τους.

Τα SUV ήταν εξοπλισμένα με όλα τα είδη πρώτης ανάγκης και έφεραν ελαστικά off road. Βασίζονταν στις τετρακίνητες εκδόσεις παραγωγής και όπως δήλωσε η ομάδα που συμμετείχε στο ταξίδι, τους έβγαλαν ασπροπρόσωπους.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Ateca

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης