Ακολουθώντας τα βήματα των Mondeo, S-Max και Edge, η νέα γενιά του SUV αποκτά έκδοση Vignale, προσφέροντας υψηλά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κάθε μοντέλο της σειράς Vignale, έτσι και το Kuga διακρίνεται για την κομψότητα, το στιλ, τα premium χαρακτηριστικά, τις αποκλειστικές επενδύσεις και τον πλήρη εξοπλισμό. Την αναβάθμιση του αυτοκινήτου ανέλαβαν οι εξιδεικευμένοι τεχνίτες του Vignale Center στο εργοστάσιο της Valencia.

Είναι βαμμένο στο περλέ μεταλλικό χρώμα «Milano Grigio», φέρει νέα γρίλια, ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, χρωμιωμένο αεραγωγό, πίσω ποδιά και ράγες οροφής. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το εντυπωσιακό δερμάτινο σαλόνι «Cashmere», τα καπιτονέ καθίσματα και τα ειδικά ένθετα σε πόρτες και ταμπλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός είναι υπέρ-πλήρης, περιλαμβάνοντας το σύστημα πολυμέσων SYNC 3 με οθόνη αφής 8 ιντσών, ηχοσύστημα Premium Sound, τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού Traffic Sign Recognition, Driver Alert, Lane Keeping Aid, Lane Keeping Alert, Blind Spot Information και πολλά ακόμα.

Όσον αφορά στους κινητήρες, προσφέρεται με τον 1.5 Ecoboost απόδοσης 150 και 182 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και τον 2.0 TDCi των 150 και 180 ίππων με σύστημα τετρακίνησης.

Δείτε όλες τις εκδόσεις του Kuga


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης