Έπειτα από καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων και μήνες αναμονής, το πολυαναμενόμενο premium sedan πέρασε επιτέλους την πόρτα του εργοστασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες μονάδες της Giulia βγήκαν την Τρίτη 19 Απριλίου από τη γραμμή παραγωγής στις εγκαταστάσεις του Cassino και πλέον οι άνθρωποι της ιταλικής φίρμας μετρούν αντίστροφα τον χρόνο για το λανσάρισμα. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη της εμπορικής διάθεσης του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του καλοκαιριού.

Αρχικά, η Giulia θα προσφέρεται με τρεις κινητήρες και δύο τύπους μετάδοσης, του μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων και του καινούργιου αυτόματου Q-Tronic με οκτώ σχέσεις. Στη βάση της γκάμας είναι ο 2.0 TBi βενζίνης των 200 ίππων, ακολουθεί ο 2.2 JTDM diesel με 150 ή 180 ίππους και στην κορυφή βρίσκεται η πανίσχυρη έκδοση QV με το 2.9 V6 BiTurbo μοτέρ των 510 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει από τις 15 Απριλίου, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών εκδόσεων (Giulia, Super και Quadrifoglio), δύο πακέτων εξοπλισμού (Lusso και Sport), 13 χρωμάτων αμαξώματος και 18 διαφορετικών εκδόσεων εσωτερικού. Αναμένουμε τις τιμές, οι οποίες λέγεται ότι θα είναι στα ίδια επίπεδα με αυτές των Γερμανών ανταγωνιστών.

Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα Alfa Romeo

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης