Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας 3 Series. Το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες, με τη βαυαρική φίρμα να ανακοινώνει μέσω ενός teaser video ότι η παραγωγή του μοντέλου έχει ήδη ξεκινήσει.

Το δημοφιλές premium sedan είναι ένα από τα πιο αεροδυναμικά οχήματα παραγωγής, επιτυγχάνοντας συντελεστή 0,23 Cd. Παράλληλα, είναι πιο ελαφρύ σε σχέση με την τωρινή 3άρα χάρη στη χρήση αλουμινίου και CFRP στο αμάξωμα, έχει πιο δυναμική και σπορτίφ εμφάνιση, ενσωματώνει τα πιο προηγμένα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, ενώ τροφοδοτείται από τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ριζικά αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό, περιλαμβάνοντας ψηφιακές οθόνες και πληθώρα πρωτοποριακών λειτουργιών. Όσον αφορά στην οδική συμπεριφορά, θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία, με την BMW να προσφέρει προαιρετικά ανάρτηση M, αμορτισέρ με συνεχώς μεταβαλλόμενη απόσβεση, σύστημα διεύθυνσης «Variable Sports Steering» για μεγαλύτερη ακρίβεια, καθώς και M Sport διαφορικό με ενεργό κλείδωμα.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης