Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο video του νέου μοντέλου, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ, διακρίνεται η σιλουέτα του T-Roc, με την σχεδίαση του να έχει επηρεαστεί από το μεγαλύτερο Tiguan. Βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 και υιοθετεί πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο που είχαμε δει πριν τρία χρόνια. Τοποθετείται απέναντι από το Audi Q2 και τα υπόλοιπα compact crossover της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθύνεται στο νεανικό κοινό κυρίως, προβάλλοντας το έντονο lifestyle και έχοντας υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας. Θα είναι διαθέσιμο ως δικίνητο και τετρακίνητο, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται ο τρικύλινδρος 1.0 TSI κινητήρας και ο καινούργιος 1.5 TSI. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι diesel εκδόσεις και οι ισχυρότερες 2.0 λίτρων, με τα μοτέρ να συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και το αυτόματο DSG.

Το T-Roc θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Palmela στην Πορτογαλία, με το λανσάρισμα στην αγορά να προγραμματίζεται για τα τέλη του 2017, μετά την έκθεση της Φρανκφούρτης.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης