Τον περασμένο Ιούνιο, η ιαπωνική μάρκα και ο φημισμένος ιταλικός οίκος παρουσίασαν ένα εκπληκτικό πρωτότυπο supercar με την ονομασία GT-R50.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τετράτροχο αριστούργημα έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, μαγεύοντας όλα τα βλέμματα και αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε πίστες της Ευρώπης και των ΗΠΑ, ενώ τώρα είναι έτοιμο για το ντεμπούτο του στην Ginza του Τόκιο.

Το GT-R50 αναπτύχθηκε από τη Nissan σε συνεργασία με την Italdesign. Τη συναρμολόγηση, ωστόσο, ανέλαβε η ιταλική φίρμα από το Τορίνο, με τους εξειδικευμένους μηχανικούς να το κατασκευάζουν με τις παραδοσιακές χειροποίητες μεθόδους, κάνοντας συγχρόνως χρήση της τεχνολογίας 3D.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από τις εγκαταστάσεις της Italdesign, εκεί όπου πήρε σάρκα και οστά το υπέροχο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων. Οι δύο εταιρείες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο παραγωγής του ξεχωριστού GT-R, με την κατασκευή του να περιορίζεται στις 50 μονάδες και την τιμή να υπολογίζεται στα 900.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Κόβει την ανάσα το GT-R50


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης