Ένα από τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα θα διαθέτει η ιταλική μάρκα στην σημαντικότερη έκθεση της αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία ανοίγει τις πύλες της την επόμενη εβδομάδα στην ελβετική πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σαλόνι της Γενεύης, η Fiat θα αποκαλύψει τις δύο ταυτότητες της, τη λειτουργική και τη συναισθηματική, που εκφράζονται μέσα από μια ευρεία και πλήρη γκάμα προτάσεων. Το αστέρι θα είναι φυσικά η αποκλειστική επετειακή έκδοση 500 με την οποία η εταιρεία θα γιορτάσει τα 60α γενέθλια του εμβληματικού λιλιπούτειου μοντέλου. Δίπλα θα βρίσκονται οι νέες εκδόσεις εξοπλισμού S-Design και φυσικά όλη η σειρά του Tipo.

Για τους λάτρεις της περιπέτειας υπάρχει το Fiat Fullback Cross pick-up, ενώ οι φίλοι των σπορ αυτοκινήτων θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την ειδική έκδοση Europa του 124 Spider. Στο περίπτερο θα φιλοξενηθούν οι εκδόσεις Cross και Natural Power του best seller Panda, ενώ το 500L εκπροσωπείται από την έκδοση Trekking σε διχρωμία που τονίζει την crossover πλευρά του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, δεν θα λείπει η σειρά κομψών και πρωτότυπων αξεσουάρ που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τη Mopar και η συλλογή «Fiat 500 Gabsule Collection».


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης