Το δημοφιλές μικρό της ιαπωνικής φίρμας έρχεται αναβαθμισμένο αισθητικά, με πλουσιότερο εξοπλισμό και έναν άκρως αποδοτικό βενζινοκινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda φρεσκάρισε το Jazz, τοποθετώντας νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια στη μάσκα, φώτα και ζάντες. Επίσης, πρόσθεσε στην παλέτα των χρωμάτων την απόχρωση Skyride Blue, ενώ για αυτούς που επιζητούν κάτι πιο δυναμικό, υπάρχει και μία σπορ έκδοση με LED φωτιστικά σώματα, εμπρός splitter, ποδιές στο πλάι, πίσω πτέρυγα και μαύρες ζάντες 16 ιντσών.

Στο εσωτερικό, συναντάμε νέα καθίσματα, διακοσμητικά και επενδύσεις. Ο εξοπλισμός είναι πλουσιότατος, περιλαμβάνοντας από τη βασική έκδοση το σύστημα πολυμέσων Honda Connect με οθόνη 7 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας, cruise control, αυτόματα φώτα, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και αυτόματο φρενάρισμα City-Brake Active.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα έξτρα, υπάρχουν τα συστήματα υποβοήθησης «Forward Collision Warning», «Lane Departure Warning» και «Traffic Sign Recognition». Οι χώροι παραμένουν κορυφαίοι για την κατηγορία, με τα καθίσματα Magic Seats και τον όγκο του πορτμπαγκάζ να κάνουν τη διαφορά. 

Στους κινητήρες, το ενδιαφέρον εστιάζεται στον 1.5 VTEC απόδοσης 130 ίππων. Το νέο μηχανικό σύνολο διακρίνεται για την απόδοση και την οικονομία, εκπέμποντας 124 γρ./χλμ. CO2 και εμφανίζοντας μέση κατανάλωση καυσίμου στα 5,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα με το κιβώτιο CVT.  Επίσης, συνεχίζει κανονικά ο 1.3 i-VTEC των 102 ίππων.

Το ανανεωμένο Honda Jazz θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο, με το λανσάρισμα στην αγορά να προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης