Στην έκθεση της Νέας Υόρκης, η οποία άνοιξε επίσημα τις πύλες της, η Audi παρουσίασε μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του R8, η οποία απευθύνεται στους καλύτερους και πιστούς πελάτες της μάρκας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το R8 V10 δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τη μετονομασία του τμήματος quattro GmbH σε Audi Sport GmbH. Φέρει τα διακριτικά «Audi Sport Edition» και είναι διαθέσιμο σε τρία εργοστασιακά χρώματα (κόκκινο, μαύρο, ασημί), τα ίδια δηλαδή με το αγωνιστικό LMP1.

Εξοπλίζεται με σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών, δαγκάνες φρένων σε κόκκινο ή ανθρακί χρώμα, εμπρός splitter, μάσκα και διαχύτη σε απόχρωση τιτανίου. Η ίδια αισθητική ακολουθείται και στην καμπίνα, με όλες τις επιφάνειες να καλύπτονται από μαύρο δέρμα Nappa και κόκκινες επενδύσεις. Από τον εξοπλισμό δεν λείπουν τα carbon διακοσμητικά, οι χειροποίητες ραφές, τα φωτιζόμενα μαρσπιέ και η αριθμημένη πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το R8 Audi Sport Edition προσφέρεται στην απλή έκδοση V10 με τους 540 ίππους και στην ισχυρότερη V10 Plus με τους 610 ίππους. Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν τον Μάιο, με τις τιμές στη Γερμανία να ορίζονται στα 181.900 και 205.800 ευρώ, αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης