Είστε λάτρεις των αυτοκινήτων Mercedes, διαθέτετε στη συλλογή σας αρκετά τετράτροχα με σήμα το αστέρι, είστε παθιασμένοι με τους αγώνες και οι τραπεζικοί σας λογαριασμοί περιλαμβάνουν πολλά μηδενικά; Αν ναι, έχετε μία ευκαιρία να αποκτήσετε την AMG GT3 Edition 50.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο μοντέλο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της επετείου για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Mercedes-AMG. Είναι βαμμένο στο αποκλειστικό γκρι χρώμα με μαύρες ρίγες και φέρει αγωνιστικό bodykit από carbon.

Τα πάντα στο αυτοκίνητο είναι αγωνιστικών προδιαγραφών, από τους προφυλακτήρες, έως τα αεροδυναμικά βοηθήματα, τα καθίσματα, το τιμόνι, τον πίνακα οργάνων και την κονσόλα. Τόσο στο εξωτερικό αμάξωμα, όσο και στην καμπίνα, δεσπόζει το λογότυπο «50 Years AMG».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 6,2 λίτρων κινητήρα της SLS AMG GT3, με τη δύναμη να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω αγωνιστικού σειριακού κιβωτίου.

H Mercedes κάνει λόγο για ένα τετράτροχο που ενσαρκώνει το πάθος της εταιρείας για τους αγώνες, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια σκληρής δουλειάς. Θα παραχθεί σε μόλις πέντε μονάδες και απευθύνεται μόνο στους συλλέκτες που συγκινούνται με τους αγώνες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης