Το ερχόμενο φθινόπωρο η ισπανική μάρκα θα ανακοινώσει το όνομα του νέου μεγάλου SUV, το οποίο τοποθετείται πάνω από το Ateca και απέναντι από το Skoda Kodiaq.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και τώρα, η ονομασία θα προέρχεται από την ισπανική γεωγραφία. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν θα αποφασίσουν τα ανώτερα στελέχη της μάρκας, αλλά το απλό κοινό και οι φίλοι της φίρμας. Μέσω της καμπάνιας SEATseekingName, η Seat καλεί τους καταναλωτές να επιλέξουν αυτοί το όνομα του καινούργιου επταθέσιου SUV που θα δούμε στην αγορά το 2018.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Seat, Luca de Meo, επέλεξαν να επαναπροσδιορίσουν την τυπική διαδικασία προκειμένου να εμπλέξουν τους φανς σε όλο τον κόσμο στο project #SEATseekingName από την αρχή μέχρι το τέλος, προτείνοντας αυτοί το όνομα του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία έχει ως εξής: Αρχικά, οι συμμετέχοντες πρέπει να προτείνουν ένα όνομα από την 1η Ιουνίου έως τις 22 Ιουνίου με βάση την ισπανική γεωγραφία. Το όνομα πρέπει να ταιριάζει με τις αξίες της μάρκας και να προφέρεται εύκολα σε διαφορετικές γλώσσες.

Στη συνέχεια, οι εμπειρογνώμονες της εταιρείας  θα λάβουν υπόψη όλες τις προτάσεις και θα καταλήξουν σε τρία ονόματα τα οποία θα ανακοινωθούν στις 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης της Φρανκφούρτης.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή ψηφοφορία που θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, όπου και αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Το όνομα του αυτοκινήτου θα έχει γίνει γνωστό έως τις 15 Οκτωβρίου.

 Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης