Μια νέα υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα Citroen, η οποία περιλαμβάνει εκθεσιακό χώρο, εξουσιοδοτημένο συνεργείο και όλα τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο νέος επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής Citroen – AVC A.E. του ομίλου Αντωνέλη, βρίσκεται στο 9ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στον ανατολικό τομέα, δίπλα στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εγκαταστάσεις φιλοξενείται χώρος με πλήρη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της μάρκας, εξουσιοδοτημένο συνεργείο και φανοποιείο, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, καθώς και τμήματα ομαδικών πωλήσεων οχημάτων, ανταλλαγών και ασφαλειών.

Στο πλαίσιο της γνωριμίας με τους καταναλωτές, η Citroen – AVC A.E. θα διοργανώσει test drive στις εγκαταστάσεις της, στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου (ωράριο λειτουργίας 09:00 – 20:00). Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία ενημερωθούν για τις προσφορές και για το νέο πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay, ενώ θα υπάρξει και δωρεάν φθινοπωρινός τεχνικός έλεγχος 20 σημείων για το αυτοκίνητό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης