Η σουηδική φίρμα κατασκευής hypercars ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη 40 νέων ατόμων, προκειμένου να αυξήσει την παραγωγή και να μειώσει τον χρόνο αναμονής των πελατών.

Μάλιστα, η Koenigsegg δεν αναζητεί αποκλειστικά πτυχιούχους και εξειδικευμένους μηχανικούς, αλλά παθιασμένους ανθρώπους που έχουν μεράκι και απασχολούνται ακόμα και ως χομπίστες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της μάρκας, Christian von Koenigsegg, προσκαλεί ενδιαφερόμενους μέσω των social media για να μεγαλώσει την οικογένεια, όπως αναφέρεται στην αγγελία: «Αναζητάμε αγόρια και κορίτσια που έχουν πάθος με την Koenigsegg. Ψάχνουμε ανθρώπους που ξέρουν να λερώνουν τα χέρια τους και μπορούν να μας ακολουθήσουν. Ίσως έχετε φτιάξει ένας δικό σας project, έχει αναπαλαιώσει κάποιο ιστορικό μοντέλο ή αναβαθμίσει εσωτερικό αυτοκινήτου».

Τα 40 άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν στο Angelholm της Σουηδίας, καλύπτοντας τις νέες θέσεις στα τμήματα κατασκευής κινητήρων, βαφής, ηλεκτρονικών συστημάτων, σχεδιασμού και δημιουργίας πρωτοτύπων, εγκατάστασης εσωτερικών κι άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως η Koenigsegg είναι η φίρμα με τον μεγαλύτερο χρόνο αναμονής. Ο πελάτης πρέπει να περιμένει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που θα κάνει την παραγγελία. Στόχος του Christian von και των συνεργατών του είναι να μειώσουν τη λίστα στο μισό, κατασκευάζοντας τουλάχιστον 25 αυτοκίνητα ετησίως από τα 16 που είναι αυτήν την περίοδο.

Όποιος ενδιαφέρεται για τη δουλειά και θέλει να μετακομίσει στη Σουηδία, δεν έχει παρά να δοκιμάσει την τύχη του εδώ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης