Ακολουθώντας το παράδειγμα του Mondeo, η Ford πρόσθεσε στην γκάμα του SUV μοντέλου της μια νέα έκδοση ή οποία διακρίνεται για τα σπορτίφ στοιχεία και την επιθετική εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους επόμενους μήνες το Kuga θα είναι διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line, περιλαμβάνοντας νέο spoiler εμπρός, πλαϊνές ποδιές, πίσω πτέρυγα, διαχύτη, μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης, ζάντες 18 ή 19 ιντσών, φώτα LED, ανασχεδιασμένη γρίλια στη μάσκα, προβολείς ομίχλης και μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα.

Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν τα σπορ καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, το δερμάτινο τιμόνι, ο νέος μοχλός ταχυτήτων και τα μαρσπιέ με το λογότυπο ST-Line. Η ανάρτηση έχει πιο σκληρή ρύθμιση, με την απόσταση του αμαξώματος να έχει μειωθεί κατά 10 χλστ., προς όφελος της οδικής συμπεριφοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες δεν υπάρχει καμία αλλαγή, με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του 1.5 EcoBoost απόδοσης 120, 150 ή  180 ίππων, του 1.5 TDCI με τους 120 ίππους και του 2.0 TDCI των 150 και 182 ίππων. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα την έκδοση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης