Toyota, PSA Peugeot-Citroen και Hyundai – KIA, είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του VW Group αυτή την περίοδο. Ωστόσο, υπάρχει μία κατασκευάστρια εταιρεία που έχει εξαιρετικές δυνατότητες και είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα στο μέλλον.

Ο CEO της VW, Herbert Diess, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι η Tesla Motors μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο τα επόμενα χρόνια. Διαθέτει την τεχνογνωσία για τα ηλεκτρικά οχήματα, έχει εξειδικευμένους μηχανικούς ειδικούς στα νέα λογισμικά, άριστο δίκτυο ταχυφορτιστών, προηγμένη αυτόνομη τεχνολογία και αυτοκίνητα πλήρως συνδεδεμένα στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει, πώς βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από όλους στον δρόμο για την επόμενη μέρα. «Στον παλιό κόσμο, Toyota, Hyundai και γαλλικές εταιρείες είναι οι κύριοι ανταγωνιστές μας. Στο νέο υπάρχει η Telsa. Καμία άλλη αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει τις ικανότητές της. Πρέπει να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε. Να αναμετρηθούμε με την Tesla και να την ξεπεράσουμε», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της VW.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης