Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η νέα έκδοση του εντυπωσιακού SUV με τον πετρελαιοκινητήρα 2,2 λίτρων απόδοσης 180 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον πρώτο κινητήρα στην γκάμα της Stelvio που συνδυάζεται με κίνηση στους πίσω τροχούς, εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις και τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, φέρει σύστημα ψεκασμού MultiJet II τελευταίας γενιάς με Injection Rate Shaping (IRS) και πιέσεις λειτουργίας 2.000 bar.

Επίσης, φέρει αισθητήρα στροφών του υπερσυμπιεστή, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 7,6 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 210 χλμ./ώρα. H μέγιστη ροπή των 450 Nm έρχεται από τις 1.750 σ.α.λ., με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να είναι στα 4,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Σε χαμηλά επίπεδα κυμαίνονται και οι εκπομπές ρύπων (124 γρ./χλμ.), με τα τέλη κυκλοφορίας να ανέρχονται σε 148,80 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή της νέας πετρελαιοκίνητης έκδοσης της Stelvio ορίστηκε στα 54.000 ευρώ, περιλαμβάνοντας επιπλέον δύο πολυτελείς συνδυασμούς για το εσωτερικό. Θυμίζουμε πως το SUV της Alfa Romeo προσφέρεται, επίσης, με τον δίλιτρο βενζινοκινητήρα των 280 ίππων και τον 2.2 diesel των 210 ίππων. Αμφότεροι συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης Q4.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πελάτες της Alfa Romeo λαμβάνουν με την αγορά πέντε χρόνια εγγύηση, ισάριθμα έτη οδική βοήθεια και χρηματοδότηση μέσω FCA Bank.

Ανακαλύψτε εδώ τη Stelvio


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης