Η Απαγορευμένη Πόλη, τόπος κατοικίας των μεγάλων αυτοκρατόρων της Κίνας την εποχή των δυναστειών, ανοίγει και πάλι τις πύλες της προκειμένου να υποδεχθεί το απόλυτο τετράτροχο της Pagani.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική εταιρεία κατασκευής hypercars δημιούργησε τρεις ειδικές εκδόσεις της υπέροχης Huayra με την ονομασία Dinastia. Τα αυτοκίνητα αφορούν αποκλειστικά την κινεζική αγορά και κατασκευάστηκαν έπειτα από παραγγελία εκλεκτών πελατών. Ένα από αυτό έχει carbon αμάξωμα σε μoβ απόχρωση και τιρκουάζ καμπίνα!

Φέρει το έξτρα αεροδυναμικό πακέτο Pacchetto Tempesta αξίας 160.000 ευρώ, ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών μπροστά και 21΄΄ πίσω με χρυσό φινίρισμα, φαρδύτερο εμπρός splitter και διαχύτη, σύστημα εξαγωγής από τιτάνιο και νέο set-up ανάρτησης με αμορτισέρ Ohlins τεσσάρων δρόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό είναι ξεχωριστό χάρη στις τιρκουάζ επενδύσεις και τα ανθρακονήματα. Την ίδια απόχρωση έχουν τα πλευρικά μαρσπιέ και οι δαγκάνες των φρένων, τονίζοντας τη διαφορετικότητα του οχήματος. Για την κίνηση φροντίζει ο γνωστός V12 6.0 biturbo κινητήρας της AMG, απόδοσης 730 ίππων και 1.100 Nm ροπής.    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης