Τα ανώτερα στελέχη της «μπλε οβάλ» φίρμας και περισσότεροι από 180 έμποροι προερχόμενοι από 27 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα, στο πλαίσιο των «Chairman’s Award».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford επέλεξε την ελληνική πρωτεύουσα προκειμένου να πραγματοποιήσει τον σημαντικό αυτό θεσμό, επιβραβεύοντας τους κορυφαίους αντιπροσώπους της για τις επιδόσεις αναφορικά με τις πωλήσεις οχημάτων και ανταλλακτικών την περσινή χρονιά.

Οι 180 έμποροι με τις συντρόφους τους, πέρασαν πέντε υπέροχες μέρες στην Αθήνα, επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, περπάτησαν στα γραφικά στενά της Πλάκας και στο Μοναστηράκι, απήλαυσαν μία μίνι κρουαζιέρα και εξερεύνησαν την Αρχαία Κόρινθο. Μαζί τους ήταν τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, Steven Armstrong, Roelant de Waard, Jon Williams, Matt Van Dyke, John Cooper και Jacques Brent.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Καβούρι, με τη Ford Ευρώπης να το χρησιμοποιεί αποκλειστικά για πέντε μέρες, διαμορφώνοντας κατάλληλα τους χώρους. Παράλληλα, επιστρατεύτηκαν πάνω από 100 αυτοκίνητα τύπου Mustang, Focus ST, Focus RS, Kuga και Edge για τις μετακινήσεις και τα τεστ στις γύρω διαδρομές.

Οι επικεφαλής της Ford και οι έμποροι, έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές του τόπου μας, τα φαγητά, τις καιρικές συνθήκες και φυσικά τη θάλασσα. Επίσης, έμαθαν επτά σημαντικά πράγματα για τη χώρα μας:

• Η Ελλάδα έχει περισσότερα από 2.000 νησιά, αλλά μόνο 277 από αυτά κατοικούνται

• Μετά την Ελβετία, η Ελλάδα είναι η πιο ορεινή χώρα στην Ευρώπη

• Η Αθήνα είναι η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης

• Σχεδόν ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας ζει στην Αθήνα

• Η Ελλάδα διαθέτει 566 οινοποιεία που παράγουν και εμφιαλώνουν κρασί στις εγκαταστάσεις τους

• Το 60% της καλλιεργούμενης γης στην Ελλάδα αφιερώνεται στην καλλιέργεια ελιών

• Το 55% των νέων στην Ελλάδα αποφοίτησε από τετραετή πανεπιστήμιο, το υψηλότερο ποσοστό ανώτατης εκπαίδευσης στον κόσμο


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης