Πλήρως ανανεωμένη, με πιο τολμηρά και σπορ χαρακτηριστικά, πλουσιότερο εξοπλισμό, πλήρη γκάμα αποδοτικών κινητήρων και υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, έρχεται στη χώρα μας η Alfa Romeo Giulietta.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιταλικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του μήνα, με τους υποψήφιους πελάτες να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών εξοπλιστικών εκδόσεων (Giulietta, Giulietta Super και Giulietta Veloce), τεσσάρων προαιρετικών πακέτων (Veloce, Visibility, Business και Comfort), επτά  κινητήρων βενζίνης και diesel, 11 χρωμάτων και 12 διαφορετικών  ζαντών.

Τη διαφορά κάνουν ο καινούργιος turbo diesel 1.6 JTDM-2 κινητήρας απόδοσης 120 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT και το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect που διατίθεται σε όλες τις εκδόσεις. Το νέο πετρελαιοκίνητο μοτέρ με τη ροπή των 320 Nm προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και συνάμα οικονομία, έχοντας μέση κατανάλωση καυσίμου 3,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων στα 103 γρ./χλμ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές της ανανεωμένης Giulietta ξεκινούν από 18.970 ευρώ για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις και από 21.590 ευρώ για τις diesel, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της απόσυρσης και της προσφοράς της εταιρείας.

Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε αναλυτικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε στην πίστα του Balocco στην Ιταλία.

Δείτε εδώ όλη τη γκάμα της Alfa Romeo


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης