Του Λουκά Παπαλάμπρου

Εκπληκτικές καμπύλες, μοναδική αισθητική, εμπνευσμένη σχεδίαση, σύγχρονη πολυτέλεια, απαράμιλλη κομψότητα, κορυφαίες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού και υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα BMW Series 8 Coupe ανοίγει ένα ακόμη κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της μάρκας στα σπορ αυτοκίνητα. Η ναυαρχίδα της βαυαρικής φίρμας κλέβει τις εντυπώσεις, καλύπτοντας οποιαδήποτε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας όλα τα συστήματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής με νέα φιλοσοφία απεικόνισης και ελέγχου, Head-Up Display με 3D γραφικά, αυτόματη λειτουργία στάθμευσης, ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond Surround, κρυστάλλινα διακοσμητικά και δεκάδες επιπλέον τεχνολογίες.

Ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν είναι το «Digital Key». Το σύστημα συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη μέσω εφαρμογής, επιτρέποντας την πρόσβαση στο όχημα και την εκκίνηση του κινητήρα με μία απλή κίνηση.

Επίσης, από το smartphone υπάρχει η δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων του λογισμικού και διασύνδεσης με άλλα οχήματα μάρκας BMW.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζει στη Γερμανία η BMW 8 Series Coupe;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης