Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επίσημη πρεμιέρα της ισχυρότερης έκδοσης της νέας γενιάς της A-Class. Η κορυφαία A 45 AMG εθεάθη καμουφλαρισμένη στο πλαίσιο των δοκιμών εξέλιξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά το καμουφλάζ στο αμάξωμα και το ομιχλώδες τοπίο, διακρίνεται το επιθετικό bodykit με τους μεγαλύτερους προφυλακτήρες, τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, τα επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα και τις ζάντες με την υπογραφή της AMG.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας νέος τετρακύλινδρος turbo κινητήρας βενζίνης που κάνει χρήση δύο ηλεκτρικών υπερσυμπιεστών, αποδίδοντας περισσότερους από 400 ίππους.  Η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε λιγότερα από 3,9 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χαρακτήρας του πανίσχυρου hot hatch θα είναι αυθεντικά σπορ, με τον επικεφαλής της Mercedes-AMG, Tobias Moers, να δηλώνει ότι πρόκειται για ένα προσιτό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που προσφέρει «εκρήξεις» αδρεναλίνης και χρόνους ισάξιους των μεγαλύτερων και ακριβότερων μοντέλων.  

Όσον αφορά το παγκόσμιο ντεμπούτο της A 45 AMG, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Με δεδομένο όμως, ότι αρχικά θα δούμε την μικρότερη A35 AMG, η αποκάλυψη υπολογίζεται για τις αρχές του 2019.

Δείτε τις τιμές της νέας A-Class στην Ελλάδα


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης