Η πανέμορφη Maria Sharapova συναντήθηκε για μία ακόμη φορά με τον Mark Webber, αυτή τη φορά, στην πίστα του κέντρου εξέλιξης της Porsche, στο Weissach.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός της συνάντησης, ήταν, η Ρωσίδα τενίστρια να οδηγήσει την ισχυρότερη και ταχύτερη 911 που έχει βγει από το εργοστάσιο της εταιρείας. Ο Αυστραλός οδηγός, προσπάθησε να τις μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του, αλλά η Maria και μόνο από την όψη του αυτοκινήτου, τρόμαξε.

Βέβαια, όπως φαίνεται από το video που έδωσε στη δημοσιότητα η Porsche, οι δύο φίλοι και πρεσβευτές της μάρκας το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Θυμίζουμε ότι, η 911 GT2 RS τροφοδοτείται από μία αναβαθμισμένη εκδοχή του εξακύλινδρου 3,8 biturbo κινητήρα. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο PDK επτά σχέσεων με αγωνιστικές ρυθμίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα και τα 0-200 σε 8,3΄΄. Η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 340 χλμ./ώρα, με τους μηχανικούς της Porsche να τοποθετούν νέα εξάτμιση από τιτάνιο, carbon κεραμικά φρένα, μονομπούλονες ζάντες ελαφρού κράματος, αγωνιστικών προδιαγραφών καθίσματα και πολύ ανθρακόνημα, CFPR και μαγνήσιο σε καπό, φτερά, πτέρυγα και οροφή.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης