Ο Jon Olsson και το υπέροχο Audi RS6 DTM που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Uber, βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Στοκχόλμη, προκαλώντας αναστάτωση στους δρόμους.

Ο κορυφαίος αθλητής του αλπικού σκι και λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων, ανέλαβε χρέη ταξιτζή στην πόλη απ’ όπου κατάγεται, με τους τυχερούς επιβάτες να μην πιστεύουν αυτό που ζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολύτως φυσιολογικό βέβαια, αφού έκαναν βόλτα με ένα εντυπωσιακό όχημα, απόδοσης 950 ίππων. Ο Olsson και το ειδικά τροποποιημένο RS6 DTM θα λάβουν μέρος στον διάσημο αγώνα Gumball 3000.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στην έκδοση παραγωγής του γερμανικού station, έχοντας αναβαθμιστεί σε όλα τα σημεία. Φέρει τεράστιο πίσω διαχύτη και πτέρυγα από carbon, με τον προφυλακτήρα και την μπαγκαζιέρα να είναι κατασκευασμένα από το ίδιο πανάκριβο συνθετικό υλικό.

Ελαστικά, ζάντες, αναρτήσεις και φρένα είναι καινούργια, ενώ υπάρχουν επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα. Τροφοδοτείται από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 4.0 twin turbo κινητήρα, το σύστημα της εξάτμισης προέρχεται από την Milltek Sport, ενώ τα δύο custom turbo είναι της The turbo engineers και περιέχουν ανοδιωμένο χρυσάφι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης