Η ανεξάρτητη πλέον μάρκα του Volvo Group, ανακοίνωσε στο πλαίσιο της έκθεσης του Πεκίνου, την τιμή πώλησης του εντυπωσιακού plug-in hybrid μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κόστος αγοράς του Polestar 1, ξεκινά στην Ευρώπη από 155.000 ευρώ, στις ΗΠΑ από 155.000 δολάρια και στην Κίνα από 1.45 εκατομμύρια RMB, δηλαδή από 188.000€.

Οι παραγγελίες για το Grand Tourer Coupe 2+2 θέσεων, έχουν ξεπεράσει τις 7.000 παγκοσμίως, με την Polestar να εξετάζει την αύξηση της παραγωγής προκειμένου να ικανοποιήσει τη ζήτηση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε 18 χώρες όλου του κόσμου (Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Βρετανία, Ελβετία, Καναδά, Κίνα και ΗΠΑ) και για να κλείσει κάποιος την παραγγελία – αποκλειστικά διαδικτυακά – πρέπει να δώσει ως προκαταβολή το ποσό των 2.500 ευρώ.

Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει το τελευταίο τρίμηνο του έτους, με τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για τις αρχές του 2019. Θυμίζουμε ότι, το Polestar 1 ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών GT Coupé, τροφοδοτείται από υβριδικό σύστημα (Electric Performance Hybrid) απόδοσης 600 ίππων και 1.000 Nm ροπής, με την αυτονομία αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια να φθάνει τα 150 χιλιόμετρα – τη μεγαλύτερη από κάθε άλλο υβριδικό αυτοκίνητο παγκοσμίως.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης