Τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις πιο ιδιαίτερες εκδόσεις των δημοφιλών μοντέλων Q3 και A4, θα έχουν οι πελάτες της Audi στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία, το compact crossover και το μεσαίο sedan προσφέροντας πλέον ως Limited Edition, περιλαμβάνοντας πλούσιο εξοπλισμό και σπορ χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το Q3 1.4 TFSI CoD Competition Limited Edition, φέρει μαύρες γυαλιστερές χυτές ζάντες αλουμινίου Audi Sport 19 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 255/40, εξωτερικό πακέτο S line, μαύρες ράγες οροφής, επενδύσεις καθισμάτων σε συνδυασμό δέρματος/υφάσματος με λογότυπο S line, διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε μαύρη λάκα Piano, Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι flat-bottomed, σπορ ανάρτηση και μεταλλικό χρώμα.

Θα διατεθούν μόλις 80 μονάδες του Q3 στην ελληνική αγορά με κόστος αγοράς 36.750 ευρώ και όφελος για τον πελάτη που αγγίζει τα €9.526.

Από την άλλη, το A4 1.4 TFSI S tronic Executive Limited Edition, διακρίνεται για τις χυτές ζάντες 17 ιντσών, τις Twin leather επενδύσεις καθισμάτων, την αναδιπλούμενη και διαιρούμενη πλάτη του πίσω καθίσματος σε αναλογία 40/20/40 και το μεταλλικό χρώμα. Η τιμή του ορίστηκε στα 36.990 ευρώ, με το όφελος για τον πελάτη να φθάνει τα €5.912.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανακαλύψτε εδώ τα Q3 και A4


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης