Διαθέσιμo στην ελληνική αγορά είναι το κορυφαίο Scirocco των 280 ίππων, με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 33.590 ευρώ για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο και στα 35.990 ευρώ με το αυτόματο DSG.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Scirocco R διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με νέες ποδιές, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, νέας σχεδίασης ζάντες, μεγαλύτερα φρένα, προβολείς τεχνολογίας bi-xenon, φώτα ημέρας LED, καπάκια καθρεπτών σε ματ χρώμα, πλευρικά μαρσπιέ, νέα πτέρυγα πίσω και δύο απολήξεις της εξάτμισης. 

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα καθίσματα Motorsport με δέρμα και alcantara, τα τρία επιπλέον όργανα στην κεντρική κονσόλα (θερμοκρασία λαδιού, πίεση υπερπλήρωσης και  χρονόμετρο), οι νέες επενδύσεις και τα διακοσμητικά του τμήματος Volkswagen R.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βελτιώσεις έχουν γίνει στο πλαίσιο, με το πρόγραμμα «Sport Mode» να αναδεικνύει τα σπορτίφ οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Ο δίλιτρος turbo κινητήρας αποδίδει πλέον 280 ίππους και 350 Nm ροπής, με τα 0-100 να έρχονται σε 5,5 δευτερόλεπτα με το αυτόματο κιβώτιο και σε 5,7΄΄ με το μηχανικό. Όσο για τη μέση κατανάλωση καυσίμου, ανέρχεται σε 7,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

      

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης