Η ιαπωνική φίρμα φρεσκάρει το compact SUV μοντέλο της γκάμας της, έτσι ώστε να συνεχίσει πιο δυναμικά την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αναβαθμισμένο HR-V φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα μάσκα με μεγάλη μεταλλική λωρίδα, προβολείς LED, νέα σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών και χρωμιωμένα διακοσμητικά στο αμάξωμα. Επίσης, η Honda εμπλουτίζει την χρωματική παλέτα με 8 αποχρώσεις (Milano Red, Platinum White, Crystal Black, Lunar Silver, Modern Steel, Brilliant Sporty Blue, Ruse Black και Midnight Blue Beam).

Στο εσωτερικό οι αλλαγές περιορίζονται στα εμπρός καθίσματα, στη βελτιωμένη ηχομόνωση, στη νέα έκδοση του συστήματος πολυμέσων με δορυφορική πλοήγηση και ενσωμάτωση των Android Auto και Apple CarPlay, καθώς και στην αναβάθμιση του πακέτου ενεργητικής ασφάλειας «Honda Sensing».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους κινητήρες, υπάρχει ο γνωστός ατμοσφαιρικός 1.500άρης των 130 ίππων και 155 Nm ροπής, ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται στον καινούργιο 1.5 VTEC Turbo. Οι Ιάπωνες δεν ανακοίνωσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, παρά μόνο ότι θα προσφέρεται από την άνοιξη του 2019 μαζί με τον 1.6 i-DETC.

Η βασική έκδοση του ανανεωμένου HR-V με τον 1.5 i-VTEC έχει ήδη περάσει την πόρτα του εργοστασίου και θα φθάσει στις ευρωπαϊκές αγορές τον Οκτώβριο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης