Ονειρικό, κομψό, στιλάτο, πολυτελές και ικανό να δαμάσει όλες τις θάλασσες του κόσμου, είναι το νέο σκάφος της φημισμένης εταιρείας Dynamic Yachts. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εκπληκτικό super yacht διαθέτει τα γονίδια μιας αυθεντικής Porsche, καθώς σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το Studio F.A. Porsche. Ονομάζεται Dynamiq GTT 115 και ανήκει στην κατηγορία των ονειρικών θαλαμηγών. Απευθύνεται στους εκλεκτούς και φυσικά πάμπλουτους πελάτες του αμερικανικού ναυπηγείου με έδρα τη Φλόριντα.

Θα παρουσιαστεί επίσημα το φθινόπωρο, ωστόσο, αν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται να το παραγγείλει! δεν έχει πάρα να επικοινωνήσει με την εταιρεία και να προκαταβάλει το ποσό που απαιτείται. Η τιμή του ξεκινά  από 13.200.000 δολάρια, ωστόσο, υπάρχουν πολλές επιλογές εξατομίκευσης, αξίας άνω των 2.200.000 δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για παράδειγμα, το σπορ πακέτο με τα ανθρακονήματα, τα ειδικά διακοσμητικά, το μαόνι και το κιτ γυμναστικής κοστίζει $278.000. Το μπαρ στο κεντρικό κατάστρωμα τιμάται στα $61.000, ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ με την υπογραφή της Minotti είναι αξίας $300.000.

Για να πάρετε το ειδικό σετ μαξιλαριών πρέπει να δώσετε άλλα $40.000, για τις στολές του πληρώματος $45.000 και αν είστε τόσο γαλαντόμοι δεν θα διστάσετε να ξοδέψετε άλλα $50.000 για έξι σετ σεντονιών και πετσετών από εξαιρετικής ποιότητας αιγυπτιακό βαμβακερό ύφασμα που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν αρχαίοι ηγεμόνες.

Οι πολυτελείς καμπίνες του Dynamiq GTT 115 είναι επενδυμένες με μάρμαρο, δέρμα, ξύλο και διακοσμητικά από ανθρακονήματα. Για την κίνηση του «ταπεινού» αυτού σκάφους μήκους 35 μέτρων φροντίζουν δύο μηχανές MAN ισχύος 1.650 ίππων, με την ανώτερη ταχύτητα να αγγίζει τους 21 κόμβους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης