Αν διαθέτεις σπίτι στο Φλόριντα ή σκοπεύεις να αγοράσεις και θες να κινείσαι με στιλ και ταχύτητα από το ένα σημείο στο άλλο, είτε στη στεριά, είστε στη θάλασσα, σου βρήκαμε τα ιδανικά οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την υπέροχη Lamborghini Aventador SV Roadster και το ταχύπλοο MTI G6 της Marine Technologies. Και τα δύο είναι βαμμένα στο αποκλειστικό χρώμα «Verde Singh», με το ιταλικό supercar να έχει διανύσει μόλις 1.126 χιλιόμετρα, διαθέτοντας πολλά έξτρα στον εξοπλισμό και πλήρη εργοστασιακή εγγύηση.

Από την άλλη, το πανίσχυρο σκάφος είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα CFRP, φέρει τα ίδια αξεσουάρ με την Aventador, παρόμοια καθίσματα και διακοσμητικά, ενώ τροφοδοτείται από δύο αγωνιστικούς κινητήρες Mercury Racing 1550, με τις επιδόσεις να συναρπάζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η εταιρεία, το ταχύπλοο μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα άνω των 290 χλμ./ώρα στο νερό, σε ιδανικές συνθήκες και με τη χρησιμοποίηση αγωνιστικού καύσιμου ΑΚΙ 112 οκτανίων.

Το αυτοκίνητο κοστίζει περίπου 600.000 δολάρια και το σκάφος 2.350.000 δολάρια. Ωστόσο, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα αποκτήσει στην προνομιακή τιμή των $2.199.000. Μαζί, προσφέρεται και το απίστευτο ανακλινόμενο τρέιλερ ρυμούλκησης, αξίας $100.000.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης