Την πρώτη κάμερα αυτοκινήτου 360 μοιρών, που μπορεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε μία σπορ κάμερα δράσης, παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία.

Ονομάζεται JukeCam και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία καμερών 360fly. Απευθύνεται στους οδηγούς με ανεπτυγμένη την αίσθηση της περιπέτειας, περιλαμβάνοντας δύο προσαρμοσμένα στηρίγματα, ένα ενσωματωμένο στο ταμπλό του αυτοκινήτου και το άλλο σε κράνος, καταγράφοντας οτιδήποτε συμβαίνει περιμετρικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοναδική δυνατότητα διπλής χρήσης της JukeCam παρουσιάζεται σε ένα εντυπωσιακό νέο βίντεο, μαγνητοσκοπημένο σε ποιότητα 4Κ, όπου πρωταγωνιστούν τα μέλη της Xpogo, μιας ομάδας extreme pogo.

Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης, ο δεξιοτέχνης Dalton Smith, μεταπήδησε πάνω από τρία Nissan Juke στη σειρά, με μια μόνο αναπήδηση μεταξύ τους. Αυτό αποτέλεσε νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα διαδοχικά αυτοκίνητα που μεταπήδησε ποτέ κάποιος, πάνω σε μια ράβδο Pogo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλήρως ενσωματωμένη JukeCam έχει χωρητικότητα εγγραφής τριών ωρών, όταν χρησιμοποιείται ως κάμερα στο ταμπλό του αυτοκινήτου (dash-cam). Εφόσον  αποσυνδεθεί από τη βάση του ταμπλό για να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα δράσης, η μπαταρία της διαρκεί έως και δύο ώρες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης