Οι χρήστες της πλατφόρμας αναζήτησης εργασίας και επιλογής καριέρας «Glassdoor» ψήφισαν τον επικεφαλής του BMW Group, Harald Kruger, ως τον πιο δημοφιλή μάνατζερ στη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο CEO του βαυαρικού ομίλου έλαβε ποσοστό 99%, κερδίζοντας την πρώτη θέση και το αντίστοιχο βραβείο (Glassdoor Award for Employee Satisfaction). Η πλατφόρμα βασίζεται σε αξιολογήσεις εν ενεργεία και παλαιότερων εργαζομένων, οι οποίοι καταθέτουν τα σχόλιά τους για τους εργοδότες και διευθυντές τους, ανώνυμα. Η μέθοδος αυτή έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνονται πιο αντικειμενικές αξιολογήσεις και οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πιο σαφή εικόνα για την εταιρεία όπου επιθυμούν να εργαστούν.

Ο 53χρονος Γερμανός ανέλαβε τα ηνία της BMW το 2015, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις και τα έσοδα του ομίλου. Όπως δήλωσε μετά την παραλαβή του βραβείου, ένας καλός ηγέτης μιας αυτοκινητοβιομηχανίας μοιάζει με προπονητή ποδοσφαιρικής ομάδας: πρέπει να αναγνωρίζει το ταλέντο του κάθε παίκτη, να κατευθύνει την ομάδα προς έναν κοινό στόχο, να δημιουργεί κίνητρα σε όλους, ώστε να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, και, το σημαντικότερο, να πετυχαίνει απτά αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης