Το Nurburgring είναι η πιο απαιτητική και επικίνδυνη πίστα του κόσμου. Η διαδρομή των 20,7 χιλιομέτρων κρύβει πολλές παγίδες και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει ονομαστεί «Πράσινη Κόλαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετοί επαγγελματίες οδηγοί έχουν αποτύχει να την ολοκληρώσουν με τέρμα το γκάζι. Ωστόσο, ο Vaughn Gittin Jr. πέτυχε κάτι μοναδικό. Έγινε ο πρώτος που γύρισε το Ring με το πλάι, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες του κόσμου πίσω από το τιμόνι.

Ο 38χρονος Αμερικανός και επαγγελματίας drifter έγραψε ιστορία. Οδηγώντας μαεστρικά το πανίσχυρο Ford Mustang RTR των 900 ίππων, γύρισε με το πλάι όλο το circuit, αναπτύσσοντας ταχύτητες έως 240 χλμ./ώρα σε ορισμένα σημεία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν ανέφικτο να τα καταφέρει κάποιος, καθώς οι μπαριέρες παραμονεύουν σε κάθε στροφή. Ο Gittin Jr., όμως, τους διέψευσε όλους, εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους ανθρώπους της Ford Performance με το θάρρος, το ταλέντο και την οδηγική τελειότητα.

«Αυτή ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου. Ελάχιστοι πίστευαν ότι ήταν εφικτό να ντριφτάρεις όλο το Nurburgring χωρίς να τρακάρεις. Είναι πραγματική Πράσινη Κόλαση, ειδικά με το πλάι και σε αυτές τις ταχύτητες» τόνισε εμφανώς ενθουσιασμένος ο Vaughn Gittin Jr.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης