Η ιστορική ιταλική φίρμα προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, έχοντας στα σκαριά τέσσερα ολοκαίνουργια μοντέλα, τα οποία ακολουθούν τις Giulia και Stelvio.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, η Alfa Romeo θα παρουσιάσει μέχρι το 2020 δύο νέα crossover/SUV, ένα hatchback και ένα sedan. Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις για δύο ιδιαίτερα σπορ μοντέλα, τα οποία διακρίνονται για την ξεχωριστή αισθητική και τις επιδόσεις.

Ο γνωστός ανεξάρτητος σχεδιαστής, Alex Imnadze, δημιούργησε ένα εκπληκτικό project, θέλοντας να δείξει πως μπορεί να μοιάζει η επόμενη 6C Competizione. Ο designer έχει εμπνευστεί από τις προηγούμενες Disco Volante, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρμονικές γραμμές, ακραία αεροδυναμική, επιθετικό προφίλ, βαθύ κόκκινο χρώμα, μικρές γυάλινες επιφάνειες. Όλα αυτά ενώθηκαν πάνω σε ένα αμάξωμα, με τον Imnadze να δίνει ρεσιτάλ σχεδιαστικής αρτιότητας.

Ελπίζουμε οι Ιταλοί να λάβουν υπόψη το συγκεκριμένο σχέδιο και να παρουσιάσουν στο μέλλον κάτι αντίστοιχο, έστω και σε πρωτότυπη μορφή.

Έτσι και αλλιώς… τα όνειρα δεν κοστίζουν

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης