Η βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών οχημάτων δημιούργησε μια ειδική έκδοση της Mulsanne, η οποία απευθύνεται στους πιο εκλεκτούς πελάτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται First Edition και διακρίνεται για τα αποκλειστικά αξεσουάρ, τα λογότυπα, τα εξατομικευμένα στοιχεία και φυσικά τις υψηλής ποιότητας επενδύσεις από δέρμα και ξύλο. Εξωτερικά, η μόνη διαφορά σε σχέση με την απλή Mulsanne εντοπίζεται στο χαραγμένο σήμα της μάρκας στο καπό.

Αντίθετα, στην καμπίνα οι αλλαγές είναι περισσότερες και πιο φανταχτερές. Στα καθίσματα και στα τραπεζάκια των καθισμάτων είναι ραμμένη η αγγλική σημαία και το λογότυπο First Edition, με τις ξύλινες επενδύσεις στις επιφάνειες του ταμπλό, την κονσόλα και τις πόρτες να είναι από ξύλο αγγλικής καρυδιάς ηλικίας 350 ετών. Στα πίσω παράθυρα δεν λείπουν τα κλασικά κουρτινάκια, ενώ οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους σετ καλλωπισμού, που περιλαμβάνει καθρέπτη, βούρτσα και χτένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη μεγάλη κεντρική κονσόλα είναι τοποθετημένο ψυγείο με θήκη για σαμπάνια και δύο κρυστάλλινα ποτήρια. Τέλος, τα καθίσματα έχουν υποπόδια και λειτουργία μασάζ τριών σταδίων. Η Mulsanne First Edition θα παραχθεί σε μόλις 50 μονάδες, με την τιμή της να είναι άγνωστη προς το παρόν.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
      
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης