Οι μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτου αρχίζουν να χάνουν την αίγλη τους. Οι κατασκευαστές αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο από τα φημισμένα σαλόνια, με τη Φρανκφούρτη και το Παρίσι να δέχονται τα ισχυρότερα χτυπήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επόμενη μεγάλη διεθνής έκθεση έχει προγραμματιστεί για τις 2-14 Οκτωβρίου στην Πόλη του Φωτός. Μέχρι στιγμής, οκτώ εταιρείες και πιο συγκεκριμένα οι Ford, Nissan, Mazda, Mitsubishi, Infiniti, Opel, Subaru και Volvo έχουν ενημερώσει ότι δεν θα παρευρεθούν.

Το μεγαλύτερο πλήγμα, ωστόσο, θα έρθει από τη VW. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γερμανική μάρκα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απουσίας από το Παρίσι. Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά, όπως αναφέρουν μεγάλα γαλλικά Μέσα, όλα δείχνουν πως η Volkswagen δεν θα έχει περίπτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις υπόλοιπες φίρμες του γερμανικού ομίλου (Audi, Porsche, Skoda και Seat), θα συμμετάσχουν κανονικά. Αυτές που έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο «Mondial de l’Automobile 2018» είναι οι Citroen, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, smart, Suzuki και Toyota. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης