Πιο σπέσιαλ από ποτέ οι BMW X5 και X6

Πιο σπέσιαλ από ποτέ οι BMW X5 και X6

Δύο ειδικές εκδόσεις των κορυφαίων μοντέλων της γκάμας της, που διακρίνονται για τον εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και τον σπορ χαρακτήρα, παρουσίασε η βαυαρική φίρμα.

Οι X5 Special Edition και X6 M Sport Edition θα είναι διαθέσιμες από τον Δεκέμβριο. Η πρώτη συνδυάζει το πακέτο M Sport με δερμάτινη ταπετσαρία Dakota, συμπεριλαμβανομένων θερμαινόμενων καθισμάτων για οδηγό και συνοδηγό. Ο συνδυασμός Alcantara/δερμάτινης ταπετσαρίας σε Anthracite/Black με το σήμα M στο δερμάτινο κάθισμα διατίθεται εναλλακτικά χωρίς επιπλέον κόστος.

Προαιρετικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν δερμάτινη ταπετσαρία Merino της συλλογής BMW Individual σε πέντε αποχρώσεις. Επιπλέον, η BMW X5 Special Edition διατίθεται με θερμοανακλαστικά κρύσταλλα και οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών.

Η εξωτερική μεταλλική απόχρωση Long Beach Blue και οι διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε Carbon Fibre είναι αποκλειστικά στοιχεία του πακέτου M Sport Edition για την BMW X6. Περιλαμβάνει επίσης, το πακέτο M Sport με ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε σχέδιο διπλών ακτίνων και ελαστικά runflat.

Οι δύο ειδικές εκδόσεις μπορούν να συνδυαστούν με όλους τους κινητήρες, εκτός της έκδοσης M50d.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017, 17:21