Δύο ειδικές εκδόσεις των κορυφαίων μοντέλων της γκάμας της, που διακρίνονται για τον εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και τον σπορ χαρακτήρα, παρουσίασε η βαυαρική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι X5 Special Edition και X6 M Sport Edition θα είναι διαθέσιμες από τον Δεκέμβριο. Η πρώτη συνδυάζει το πακέτο M Sport με δερμάτινη ταπετσαρία Dakota, συμπεριλαμβανομένων θερμαινόμενων καθισμάτων για οδηγό και συνοδηγό. Ο συνδυασμός Alcantara/δερμάτινης ταπετσαρίας σε Anthracite/Black με το σήμα M στο δερμάτινο κάθισμα διατίθεται εναλλακτικά χωρίς επιπλέον κόστος.

Προαιρετικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν δερμάτινη ταπετσαρία Merino της συλλογής BMW Individual σε πέντε αποχρώσεις. Επιπλέον, η BMW X5 Special Edition διατίθεται με θερμοανακλαστικά κρύσταλλα και οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξωτερική μεταλλική απόχρωση Long Beach Blue και οι διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε Carbon Fibre είναι αποκλειστικά στοιχεία του πακέτου M Sport Edition για την BMW X6. Περιλαμβάνει επίσης, το πακέτο M Sport με ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε σχέδιο διπλών ακτίνων και ελαστικά runflat.

Οι δύο ειδικές εκδόσεις μπορούν να συνδυαστούν με όλους τους κινητήρες, εκτός της έκδοσης M50d.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης