Ένα προηγμένο ποδήλατο που θα ενθουσιάσει τους φίλους των δύο τροχών και των τεχνολογιών, λανσάρει στην αγορά η βαυαρική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Active Hybrid e-bike κλέβει τις εντυπώσεις με το στιλ, τις πρωτοποριακές λειτουργίες και το υβριδικό σύστημα κίνησης. Φέρει ηλεκτρικό μοτέρ της ς Brose που ενεργοποιείται όποτε ο αναβάτης χρειάζεται υποβοήθηση στα πετάλια. Με ισχύ 250 W και ροπή 90 Nm, προσθέτει δύναμη και βελτιώνει την ευελιξία, ενώ η αφαιρούμενη μπαταρία 504 Wh παρέχει ενέργεια για την ηλεκτρική υποβοήθηση στα πετάλια χαρίζοντας αυτονομία έως 100 χιλιόμετρα.

Ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει το βαθμό υποβοήθησης μέσα από τη νέα οθόνη και τα τέσσερα προγράμματα ισχύος: ECO (+50%) έως TURBO (+275%) σε ταχύτητες έως 25 χλμ./ώρα. Επιπλέον, η παροχή ρεύματος micro USB και η λειτουργία Bluetooth επιτρέπουν στο χρήστη να συνδέσει το κινητό του στο ποδήλατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το υβριδικό ποδήλατο της BMW έχει αλουμινένιο σκελετό, πίσω φως LED και προσφέρεται στα χρώματα Frozen Black και Arctic Silver. Αυτό που θα εκτιμήσουν δεόντως οι αναβάτες είναι η πρωτοποριακή σέλα eZone, η οποία εξελίχθηκε ειδικά για το Active Hybrid e-bike. Διαθέτει καινοτόμο σχήμα, με κοντή μύτη, υπερυψωμένο πίσω μέρος και εύκαμπτα πλευρικά φτερά, προσφέροντας σταθερότητα στο ανθρώπινο σώμα και καλύτερη ισορροπία, σε περιπτώσεις πίεσης και στο φρενάρισμα.  

Για όσους ενδιαφέρονται, το Αctive Hybrid e-bike είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένους εμπόρους της BMW και κοστίζει 3.540 ευρώ με το φόρο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης