Πωλείται με εγγύηση 100 ετών!

Πωλείται με εγγύηση 100 ετών!

Τον «αντάρτη» των SUV όπως μαρτυρεί το όνομά του, ένα τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα όχημα που μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του οδηγού και να κινηθεί παντού, παρουσίασε η Partisan Motors.

To ιδιαίτερο αυτό μοντέλο ονομάζεται Partisan One και θυμίζει περισσότερο στρατιωτικό όχημα. Η κατασκευή του είναι απλή και συνάμα εξαιρετικά ανθεκτική, γι΄αυτό και η γερμανική εταιρεία προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 100 ετών.

Έχει σχεδιαστεί από τον Ρώσο μηχανικό, Dr. Juri Postnikov και ουσιαστικά είναι μία πλατφόρμα που πάνω μπορούν να προσαρμοστούν διαφορετικά αμαξώματα, κινητήρες, ακόμη και θωράκιση. Αποσυναρμολογείται και συναρμολογείται εύκολα, χάρη στα ανεξάρτητα πάνελ και τα μεταλλικά κομμάτια με τις χαρακτηριστικές τρύπες.

Είναι διαθέσιμο ως τρίθυρο και πεντάθυρο, με τέσσερις, έξι ή οκτώ τροχούς και το μήκος της κλασικής έκδοσης είναι 4,72 μέτρα. Το συγκεκριμένο όχημα που βλέπουμε στις φωτογραφίες τροφοδοτείται από έναν diesel κινητήρα 2,8 λίτρων.

Παρά το τετραγωνισμένο σχήμα, την σπαρτιατική λογική, την έλλειψη στοιχειώδους εξοπλισμού και ανέσεων, η γερμανική Partisan Motors ζητά το ποσό των 49.500 ευρώ ως αρχική τιμή.

Όπως καταλάβετε, το όχημα πωλείται κανονικά και η εταιρεία δέχεται παραγγελίες. Το θέμα είναι αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αγοραστές, καθώς τα χρήματα που ζητά δεν είναι και λίγα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017, 20:14