Το κορυφαίο SUV των Ιταλών και ταχύτερο όλων στην πίστα του Nurburgring, με τη θελκτική εμφάνιση και τον εκπληκτικό βενζινοκινητήρα διά χειρός Ferrari, είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η Alfa Romeo, η πανέμορφη Stelvio Quadrifoglio προσφέρεται στην Ελλάδα έναντι του ποσού των 130.000 ευρώ, με πέντε χρόνια εγγύηση, οδική βοήθεια και χρηματοδότηση.

Τροφοδοτείται από τον V6 2.9 biturbo κινητήρα απόδοσης 510 ίππων και 600 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Το αυτοκίνητο έχει βάρος 1.830 κιλά και φέρει διαφορικό AlfaTM Active Torque Vectoring, το AlfaTM Chassis Domain Control (CDC) και τετρακίνηση Q4. Για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ η βελόνα του κοντέρ ξεπερνά τα 280 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιλαμβάνει στάνταρ τις ζάντες 20 ιντσών, τις δαγκάνες των φρένων, τον διαχύτη, τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, τις εισαγωγές αέρα στο καπό, τα σπορ καθίσματα με δέρμα και alcantara, τα carbon διακοσμητικά και την οθόνη 7 ιντσών. Αν το επιθυμεί, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να προσθέσει στη Stelvio QV και τα carbon κεραμικά φρένα, με το ανάλογο κόστος.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης