Του Λουκά Παπαλάμπρου

Διαθέσιμο προς παραγγελία είναι και στη χώρα μας το νέο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της ιαπωνικής φίρμας, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στα 32.990 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Leaf χαρακτηρίζεται ως το πιο προηγμένο αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα μαζικής παραγωγής. Διακρίνεται για την αυξημένη αυτονομία, το μοντέρνο design, τα συστήματα υποστήριξης του οδηγού και τη συνδεσιμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μία φόρτιση μπορεί να κινηθεί για 378 χιλιόμετρα σε πραγματικές συνθήκες, επιτρέποντας στον οδηγό να κάνει μεγαλύτερες διαδρομές, διασυνδεδεμένες με το εκτεταμένο ευρωπαϊκό δίκτυο γρήγορης φόρτισης CHAdeMO. Παράλληλα, το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης e-powertrain απόδοσης 110kW και 320 Nm ροπής προσφέρει καλύτερες επιδόσεις.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται τρία καινοτόμα συστήματα: το «e-Pedal», το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να επιταχύνει, να επιβραδύνει και να κινητοποιεί πλήρως το όχημα, χρησιμοποιώντας μόνο το πεντάλ του γκαζιού, το «ProPILOT» που αναλαμβάνει τον έλεγχο του οχήματος σε μία λωρίδα κυκλοφορίας σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης ή στον αυτοκινητόδρομο και το «ProPILOT Park» για ακριβές και ασφαλές παρκάρισμα με το πάτημα ενός κουμπιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης