Η σπορ έκδοση του δημοφιλούς οικογενειακού μοντέλου της γερμανικής φίρμας είναι διαθέσιμη προς παραγγελία και στην Ελλάδα, με την τιμή να ορίζεται στα 44.350 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Insignia GSi προσφέρει υψηλές επιδόσεις και εξαιρετική οδική συμπεριφορά για τα δεδομένα της κατηγορίας, χάρη στον ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, το πλαίσιο FlexRide και το σύστημα  τετρακίνησης με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring).

Τροφοδοτείται από ένα δίλιτρο μοτέρ απόδοσης 260 ίππων και 400 Nm ροπής, με τα 0-100 να έρχονται σε 7,3 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα. Την ίδια στιγμή η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι στα 8,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων το οποίο περιλαμβάνει paddles αλλαγής πίσω από το τιμόνι. Το πλαίσιο FlexRide προσαρμόζει τα σπορ αμορτισέρ και το σύστημα διεύθυνσης ανάλογα τις συνθήκες, με τον οδηγό να έχει στη διάθεσή του τέσσερα προγράμματα λειτουργίας (Standard, Tour, Sport και Competition).

Αισθητικά, διακρίνεται για το δυναμικό bodykit, με τους μεγαλύτερους προφυλακτήρες, τους επιπλέον αεραγωγούς, τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S, τα φρένα της Brembo, τις ζάντες 18 ή 20 ιντσών, τις ευμεγέθεις απολήξεις της εξάτμισης και την πτέρυγα πίσω.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα σπορ δερμάτινα καθίσματα με το σήμα GSi, τα οποία είναι θερμαινόμενα, κλιματιζόμενα και φέρουν λειτουργία μασάζ.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Insignia


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης