Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η τετράθυρη εκδοχή της νέας A-Class είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία στην Ελλάδα, με τις τιμές να ξεκινούν από 33.041 ευρώ στη βασική έκδοση A 180 d με το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καινούργια A-Class Sedan προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Style, Progressive και AMG Line) και τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στη χώρα μας στις αρχές του 2019. Το πολυτελές saloon διαθέτει δύο μεγάλες οθόνες στο ταμπλό, το πρωτοποριακό σύστημα multimedia MBUX και όλες τις τεχνολογίες της Mercedes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήκος του αμαξώματος αγγίζει τα 4.609 χλστ., το πλάτος τα 1.796 χλστ. και το  ύψος τα 1.460 χλστ. Το μεταξόνιο έχει αυξηθεί κατά 60 χλστ. σε σχέση με τη hatchback εκδοχή, φθάνοντας τα 2.789 χλστ. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι το πιο αεροδυναμικό αυτοκίνητο παραγωγής με συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0,22 Cd.

Στην καμπίνα μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση τέσσερις ενήλικες επιβάτες, με το πορτμπαγκάζ να έχει χωρητικότητα 420 λίτρα. Όσο για τον εξοπλισμό, περιλαμβάνει στάνταρ ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, cruise control,  Active Brake Assist, MBUX σύστημα πολυμέσων CONNECT 20, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, μονάδα επικοινωνιών (LTE) για τη χρήση υπηρεσιών Mercedes me connect, DYNAMIC SELECT, πακέτο άνεσης καθισμάτων, σύστημα προστασίας πεζών, πακέτο φωτισμού και ορατότητας και πολλά ακόμη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης