Το νέο μικρό αυτοκίνητο πόλης της ιαπωνικής φίρμας μετρά αντίστροφα τον χρόνο για το λανσάρισμά του, με την εμπορική του πορεία να ξεκινά στις ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, την άνοιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Baleno τοποθετείται δίπλα στο Swift και διακρίνεται για την πρακτικότητα, την ευελιξία, την απόδοση και την οικονομία καυσίμου. Είναι από τα πιο ευρύχωρα supermini, πατά πάνω σε καινούργια πλατφόρμα, διαθέτοντας αυξημένη ακαμψία και μειωμένο βάρος, με το μήκος του αμαξώματος να είναι στα 3.995 χλστ., το πλάτος στα 1.745 χλστ. και το ύψος στα 1.470 χλστ.

Θα προσφέρεται με τον υψηλής απόκρισης τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 turbo απόδοσης 110 ίππων και 170 Nm ροπής και τον 1.200άρη Dualjet των 89 ίππων και 120 Nm ροπής. Επίσης, θα υπάρξει και υβριδική έκδοση SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki), συνδυάζοντας ένα μοτέρ εσωτερικής καύσης και έναν ηλεκτροκινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καμπίνα έχει λιτή σχεδίαση, με τη βασική έκδοση να περιλαμβάνει οθόνη LCD στο κέντρο του πίνακα οργάνων και τις πλουσιότερες οθόνη αφής 7 ιντσών, η οποία είναι συμβατή με το Apple CarPlay.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα μοντέλα της Suzuki


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης